Autodelen met cambio

Ledenvoordeel:
Jouw instapkost twv €35 valt weg
sociaal voordeel:
Geldig tot:
18
August
2022
Blijvend

Uit onderzoek blijkt dat personenwagens verantwoordelijk zijn voor ongeveer 22%* van de Leuvense CO₂-uitstoot. Dit cijfer is helaas nog steeds hetzelfde als 10 jaar geleden. Duurzame mobiliteit is dus echt noodzakelijk om de uitstoot te doen dalen en de klimaatdoelstellingen te halen. Naast meer wandelen, fietsen en openbaar vervoer, kan autodelen ons daarbij helpen! Heb je geen auto, maar kan je er soms echt wel een gebruiken? Goed nieuws: door aan autodelen te doen kan je met de wagen rijden precies wanneer jij het wil én zonder een dure aankoop te moeten doen. Heb je al een of meerdere wagens voor de deur? Misschien kan autodelen er wel een vervangen. Zo spaar je meteen de kost van die verzekering en wegentaks uit en hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van parking voor je deur. Zo is autodelen goed voor onze planeet én jouw portemonnee!

In samenwerking met

Nu gratis instappen bij cambio

Bijna 4 op 100 Leuvenaars doen aan autodelen. Daarmee is Leuven autodeelstad nummer 1 in België. Tegelijkertijd is meteen ook duidelijk dat er nog een groot groeipotentieel is. Om nog meer Leuvenaars op weg te helpen naar duurzame mobiliteit, zette Leuven 2030 een samenwerking op met cambio, met meer dan 3000 gebruikers het grootste autodeelbedrijf in Leuven. Als lid van Leuven 2030 valt nu uitzonderlijk de instapkost van €35 bij cambio weg. Geldig tot en met 18 augustus 2022. Maak jij ook de switch naar autodelen? 

Cambio autodelen: da's een auto waar je wil en wanneer je wil. Zo betaal je met cambio enkel voor je auto als je die nodig hebt. Autodelen geeft niet alleen zuurstof aan je budget, maar ook aan je buurt. Zo haalt één cambio-deelwagen tot wel 14* private wagens van de baan. Daarnaast rij je ook zonder zorgen: onderhoud, herstellingen, wasbeurten, keuring, verzekering, ... cambio verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt.

*www.cambio.be/nl-vla/onze-impact

Ik registreer bij Cambio met mijn ledenvoordeelIk word eerst lid van Leuven 2030

Deze actie in cijfers

2000
deelwagens

Tegen 2030 willen we 2000 deelwagens in Leuven op weg naar een klimaatneutrale stad

+3300
gezinnen

In Leuven namen meer dan 3000 mensen reeds een abonnement bij cambio

€35
ledenvoordeel

Als lid van Leuven 2030 moet jij de instapkost van €35 bij cambio niet betalen

Plaats in de Roadmap?

Deze actie maakt deel uit van de volgende programma’s uit de roadmap.

* CO₂-inventaris Burgemeestersconvenant

Meer over deze actie

Gerelateerde evenementen

No items found.