Autodelen met cambio (voor organisaties)

Ledenvoordeel:
Jouw instapkost twv €35 valt weg
sociaal voordeel:
Geldig tot:
18
August
2022
Blijvend

Uit onderzoek blijkt dat personenwagens verantwoordelijk zijn voor ongeveer 22%* van de Leuvense CO₂-uitstoot. Dit cijfer is helaas nog steeds hetzelfde als 10 jaar geleden. Duurzame mobiliteit is dus echt noodzakelijk om de uitstoot te doen dalen en de klimaatdoelstellingen te halen. Naast meer wandelen, fietsen en openbaar vervoer, kan autodelen ons daarbij helpen! cambio autodelen is er ook voor bedrijven, zelfstandigen en organisaties, want waarom zou je een bedrijfswagen moeten hebben als je er ééntje kunt delen?

Met cambio hebben jij en je medewerkers een volledig wagenpark in gans België ter beschikking. En dat zonder zorgen: cambio zorgt voor het onderhoud, reinigen, verzekeringen en zelfs de factuur van de brandstof komt bij ons terecht. Je betaalt enkel voor de mobiliteit die je echt nodig hebt. Dankzij cambio heb je telkens een wagen op maat afhankelijk van jouw verplaatsing. Autodelen is trouwens ook handig voor thuiswerkers die af en toe een wagen nodig hebben, want iedereen kan een wagen reserveren in zijn of haar buurt.

In samenwerking met

Nu gratis instappen bij cambio

Om nog meer Leuvenaars op weg te helpen naar duurzame mobiliteit, zette Leuven 2030 een samenwerking op met cambio, met meer 220 bedrijfsklanten het grootste autodeelbedrijf in Leuven. Als lid van Leuven 2030 valt nu uitzonderlijk de instapkost van €35 bij cambio weg. Geldig tot en met 18 augustus 2022. Maakt jouw bedrijf ook de switch naar autodelen? 

Cambio autodelen: da's een auto waar je wil en wanneer je wil. Zo betaal je met cambio enkel voor je auto als je die nodig hebt. Autodelen geeft niet alleen zuurstof aan je budget, maar ook aan je buurt. Zo haalt één cambio-deelwagen tot wel 14* private wagens van de baan. Daarnaast rij je ook zonder zorgen: onderhoud, herstellingen, wasbeurten, keuring, verzekering, ... cambio verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt.

*www.cambio.be/nl-vla/onze-impact

Ik registreer bij Cambio met mijn ledenvoordeelIk word eerst lid van Leuven 2030

Deze actie in cijfers

2000
deelwagens

Tegen 2030 willen we 2000 deelwagens in Leuven op weg naar een klimaatneutrale stad

+220
organisaties

In Leuven namen meer dan 220 organisaties reeds een abonnement bij cambio

€35
ledenvoordeel

Als lid van Leuven 2030 moet jij de instapkost van €35 bij cambio niet betalen

Plaats in de Roadmap?

Deze actie maakt deel uit van de volgende programma’s uit de roadmap.

* CO₂-inventaris Burgemeestersconvenant

Meer over deze actie

Gerelateerde evenementen

No items found.