Vergroenen met Aveve

Ledenvoordeel:
20% korting
sociaal voordeel:
40% korting
Geldig tot:
23
September
2022
Blijvend

Een groene stad is een duurzamere stad. Een stad die beter bestand is tegen periodes van hevige regen of langdurige hitte, die meer uitstoot opvangt en die biodiverser is. Een groener Leuven vraagt stevige inspanningen van ons lokaal bestuur, maar ook als inwoners kunnen we eraan mee bouwen. Daarbij maakt het niet uit of je een grote tuin hebt of enkel een balkon of gevel ter beschikking hebt: alle beetjes groen helpen en per vierkante meter kunnen ze quasi evenveel soorten tellen*. 

In samenwerking met

20% korting op groen bij Aveve

Om je een extra duw in de rug te geven om met je tuin, balkon of gevel aan de slag te gaan, zette Leuven 2030 een samenwerking op met Aveve. Koop je van 13 september tot en met 22 september planten aan bij Aveve Wilsele om je tuin te verduurzamen, dan krijg je als Leuven 2030-lid 20% korting op je aankoop op vertoon van je kortingsbon! Geldig op fruitbomen, fruitstruiken, klimplanten en asters. Waarom precieze deze planten? Dat lees je hier.

Aveve is toonaangevend in de sector van de tuincentra met een assortiment kwaliteitsproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Je kan bij hen dus ook terecht voor planten voor je tuin, terras of gevel. Die komen trouwens zoveel mogelijk van lokale kwekers. 

Ik vraag mijn kortingsbon aan Ik word eerst lid van Leuven 2030

Deze actie in cijfers

1/10e
van de oppervlakte

In regio Leuven bestaat bijna 10% van de oppervlakte uit tuinen**

20%
Ledenvoordeel

Als lid van Leuven 2030 krijg je 20% korting op de aankoop van groen*** bij Aveve Wilsele

40%
Sociaal voordeel

Samen met Buurtwerk ‘t Lampeke brengen we groen tot bij iedereen

Plaats in de Roadmap?

Deze actie maakt deel uit van de volgende programma’s uit de roadmap.

*www.tuinrangers.be

**www.leuven.be/tuinrangers

***Geldig op fruitbomen, fruitstruiken, klimplanten en asters van 13 september tot en met 22 september. Enkel geldig bij Aveve Wilsele en op vertoon van je kortingsbon.

Meer over deze actie

Gerelateerde evenementen

No items found.