Begeleide rondleiding langs duurzame speciaalzaken

Begeleide rondleiding langs duurzame speciaalzaken

Trappen historisch stadhuis Leuven
maandag   11/05  om  09u30
t.e.m
donderdag   31/12  om 18u00
Consumptie

Op de begeleide rondleiding ‘Duurzaamheid als leidraad voor een nieuwe levensstijl’ door het centrum van Leuven leidt een gids van Leuven+ een groep van maximaal 25 personen langs een aantal duurzame Leuvense speciaalzaken.

Tijdens deze wandeling verkent een gids van Leuven+ samen met jouw groep een aantal duurzame speciaalzaken in Leuven. De gids wijst je de weg tussen de vele duurzaamheidslabels. Daarna staan jullie stil bij een aantal ecologisch verantwoorde producten die we dagelijks gebruiken zoals voeding, kledij, verzorgingsproducten, reinigingsmiddelen en gebruiksvoorwerpen. Laat je verrassen door deze ontdekkingstocht doorheen het drukke winkelcentrum van Leuven.

Omwille van de drukte en de openingsuren van de winkels raadt Leuven+ aan deze wandeling niet te boeken vóór 10u30, op een zaterdagnamiddag, een zondag of een maandag.

r

Praktisch

Alle wandelingen en fietstochten kunnen worden begeleid in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en ‘Leives’.

Leuven+ voorziet één gids per groep van maximaal 25 personen. Je reserveert je gids best drie weken op voorhand. Een rondleiding reserveren kan via dit formulier. Voor een rondleiding van 2 uur betaal je 8 euro per persoon met een minimum van 80 euro.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Leuven+ of je kan Leuven+ rechtstreeks contacteren via mail leuvenplus@gmail.com of op het nummer: +324 60 97 85 66.