Bouw mee aan een voedselstrategie voor Leuven

Bouw mee aan een voedselstrategie voor Leuven

OPEK
Vaartkom 4, Leuven
dinsdag   23/01  om  19u30 - 22u00
Landbouw & Voeding
Lokale voedselstrategie voor Leuven
p

Verpakkingsvrije winkels, lokale boeren, korte keten-initiatieven en projecten rond voedseloverschotten. Leuven is al volop bezig met initiatieven rond duurzame voeding en landbouw. Maar hoe kunnen we die bestaande initiatieven versterken, hun impact vergroten en nieuwe initiatieven aanwakkeren?


Een lokale voedselstrategie lijkt het antwoord. Inspirerende steden als Toronto, Kopenhagen, Londen en Gent tonen ons al sterke voorbeelden van wat een lokale voedselstrategie teweeg kan brengen. Daarom gaan we daar in Leuven ook mee aan de slag, het liefst samen met jou!

Consumenten, handelaars & horeca

Consumenten, handelaars, winkelketens, de horeca en cateraars, producenten, belangenbehartigers en het lokaal beleid – iedereen speelt zijn eigen rol in de voedingsketen en heeft zo zijn eigen inbreng voor een sterke voedselstrategie. In Leuven willen we deze lokale voedselstrategie daarom dus samen opmaken!

Doe mee!

Het kloppend hart van dit traject zijn onze stakeholderbijeenkomsten. Iedereen die geïnteresseerd is om mee vorm te geven aan een lokale voedselstrategie voor Leuven, is welkom om deel te nemen. De bijeenkomst van 23 januari heeft het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Wil je graag deelnemen aan de volgende bijeenkomst op 13 maart? Schrijf je dan in via dit formulier!

Praktische informatie

Datum
23 januari 2018

Tijd
19:30 tot 22:00u

Locatie
OPEK Vaartkom 4, Leuven