Closet Swap

Closet Swap

HAL 5
Locomotievenstraat
3010 Leuven
maandag   11/11  om  12u00 - 17u00
Consumptie

Heb jij nog kleren die nog in goede staat zijn waar je iemand anders blij mee kan maken? Eén adres: de Closet Swap! Want ruilen in plaats van nieuwe kleding te kopen is leuk, verrassend en duurzaam. Omdat er geen nieuwe kleding moet geproduceerd worden, zijn er minder grondstoffen en minder vervoer nodig.


Hoe werkt het? Breng tussen 12u en 15u je stuks binnen. Aan de deur gebeurt een kwaliteitscontrole. Afhankelijk daarvan krijg je een aantal jetons in een bepaalde kleur. Je kleren worden in de collectie gehangen en tussen 14u en 17u kan jij heerlijk shoppen met je gekregen jetons: kies een kledingstuk en reken af door het juiste aantal jetons in te leveren aan de kassa.

Wat kan je ruilen? Dameskleding, handtassen en damesschoenen. Kinderkleding van 0-6 jaar. GEEN juwelen en lingerie. Het staat buiten kijf dat we gaan voor kwaliteitsvolle stukken in goede staat: dus zonder scheuren, vlekken of verkleuringen.

Om de chaos te overzien en kwaliteit te garanderen, worden maximaal 7 kledingstukken per persoon aanvaard. Kleding die niet geruild is, krijgt een nieuwe, duurzame bestemming

Hongertje, droge keel? Kom een dessert verorberen aan het uitgebreid dessertenbuffet (de opbrengst gaat naar goed doel!) of sla een drankje achterover aan de bar.

Het event is gratis, maar omwille van praktische redenen is inschrijven verplicht, dat kan heel simpel hier. Wat als je dit een supertof concept vindt maar je echt niks te ruilen hebt of je geen dame bent? Géén probleem! Dessert & drankjes voor iedereen!

r

Praktisch

Het event is gratis, maar omwille van praktische redenen is inschrijven verplicht, dat kan heel simpel hier Als je inschrijft, krijg je een jeton voor het dessertenbuffet bij aankomst. Meer informatie via deze link.