Duurzame alternatieven voor de auto: Boekvoorstelling Luc Vanheerentals

Duurzame alternatieven voor de auto: Boekvoorstelling Luc Vanheerentals

Mister Bean
Leuvensestraat 5 , Kessel Lo
vrijdag   17/11  om  20u00 - 22u00
Mobiliteit
Duurzame alternatieven voor de auto
p

Op vrijdag 17 november om 20u organiseert de Leuvense groep CEO in koffiebar Mister Bean, Leuvensestraat 5, Kessel-lo een avond over Luc Vanheerentals' nieuwe boek ‘Fifty Ways to Leave Your Car. Duurzame alternatieven voor de auto’ waarvoor hij je van harte uitnodigt.


Geïnspireerd door de heerlijke tekst van het gelijknamige nummer van Paul Simon ‘Hop on the bus, Gus. Don’t need to discuss much. Just drop off the key, Lee, and get yourself free’ bevat het boek 50 aanbevelingen voor een autoloos beleid, 50 aanklachten tegen de auto en vooral 50 tips voor een leven zonder eigen auto en 50 getuigenissen die dit illustreren. De ‘Andere Kris Peeters’ schreef het voorwoord, Rik Torfs de uitgeleide.

Het boek telt 320 bladzijden en zal in de handel 19,5 euro kosten. Het zal op vrijdag 17 november jammer genoeg nog niet gedrukt zijn. De levering wordt pas een week later verwacht. Tijdens de avond van de 17e zal men het boek via het CEO kunnen bestellen. Dat kan echter nu ook al rechtstreeks bij de auteur zelf. Wie het vermelde bedrag op zijn rekening (BE65 7855 2875 6196) stort nog voor het boek van de persen gerold is, krijgt het gratis thuisbezorgd. Voor het totaal bedrag van 22 euro krijg je er bovendien zijn boek ‘Leven zonder auto’ (298 blz) uit 2014 bovenop.

Praktische informatie

Datum
17 november 2017

Tijd
20u

Locatie
Mister Bean Leuvensestraat 5 , Kessel Lo

Inschrijven

De toegang tot dit evenement is gratis. Je hoeft je niet voor dit evenement in te schrijven.