Ecobouwers Opendeur

Ecobouwers Opendeur

Verspreid over heel het land
zaterdag   11/11  om  10u00
t.e.m
zondag   19/11  om 16u00
Gebouwen
Ecobouwers Opendeur
p

Heb je al concrete bouwplannen voor een lage-energiewoning, passiefhuis of bio-ecologische woning of ben je gewoon geïnteresseerd in energievriendelijke en duurzame woningen? Kom dan in de weekends van 11 & 12 en 18 & 19 november een kijkje nemen in een van de vele energievriendelijke huizen. Op die dagen organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 20ste keer Ecobouwers Opendeur. Ervaren huiseigenaars vertellen de ongezouten waarheid over hun eigen bouwproject.


In meer dan 200 woningen over heel België doen milieu- en energiebewuste bouwheren hun bouw- en woonervaringen uit de doeken. Geen loze verkooppraatjes, maar getuigenissen uit de eerste hand. Tijdens een rondleiding laten huizeneigenaars je uitgebreid delen in hun ervaringen en krijg je de kans om vragen te stellen. Hoe gingen ze te werk? Welke financiële keuzes hebben ze gemaakt? Met wie gingen ze aan de slag? Welke technieken kozen ze? Welke valkuilen moet je vermijden en welke kansen moet je grijpen?

Voor meer info of vragen kan je terecht op de website of per telefoon: +32(0)2282.19.42.

Praktische informatie

Datum
11 & 12 november 2017
18 & 19 november 2017

Tijd
Rondleidingen starten telkens om 10u en/of 14u en duren gemiddeld 1 à 2uur.

Locatie
De woningen die bezocht kunnen worden, zijn verspreid over heel het land. De locatie is dus afhankelijk van de woning naar jouw keuze.

Inschrijven

Vind hier een duurzaam project in jouw buurt en schrijf je meteen in voor een gratis bezoek!