Ecobouwers Opendeur

Ecobouwers Opendeur

Heel Vlaanderen en Brussel
zaterdag   16/11  om  10u00
t.e.m
zondag   17/11  om 16u00
Gebouwen

In de weekends van 9, 10 & 11 en 16 & 17 november komt Vlaanderen en Brussel weer massaal op de been voor de Ecobouwers Opendeurdagen. Niet zomaar een openhuizendag, maar hét kijkwoningenevenement dat integraal kiest voor de toekomst.


In de weekends van 9, 10 & 11 en 17 & 18 november kan je opnieuw een reeks inspirerende energievriendelijke en duurzame woningen bezoeken tijdens Ecobouwers Opendeur. Ruim 150 huizeneigenaren over Brussel en Vlaanderen openen hun deuren en delen tijdens een rondleiding hun bouw- en woonervaringen. Strobalenwoningen, zeer lage (of plus-) energiewoningen, woningen waarbij de principes van circulair bouwen gehanteerd worden,... Duurzame materialen ontdekken en bijleren over de nieuwste technieken staat centraal tijdens deze 2 opendeurweekends.

Schrijf snel in

‘Ecobouwers Opendeur’ is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu. Inschrijven is gratis en kan vanaf 4 oktober op www.ecobouwers.be. Maak een keuze in de online catalogus uit meer dan 150 woningen. De rondleidingen starten telkens om 10 en/of 14 uur.

Meer weten?

Alle informatie over deze opendeurdagen vind je op www.ecobouwers.be/opendeur. Met vragen kun je terecht bij de Bond Beter Leefmilieu, via mail: info@ecobouwers.be of telefonisch: 02 282 19 42.