Infoavond provinciale groepsaankoop isolatie, ramen en zonnepanelen

Infoavond provinciale groepsaankoop isolatie, ramen en zonnepanelen

Bibliotheek Tweebronnen
Diestsestraat 49, Leuven
maandag   01/04  om  20u00 - 22u00
Gebouwen
Infoavond provinciale groepsaankoop isolatie, ramen en zonnepanelen

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen.
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.


Al zo’n 850 gezinnen voerden energetische renovaties uit via de groepsaankopen. Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie of isolerende ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek? IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Praktisch

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Kom vrijblijvend naar de gratis infosessie in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer. De infoavond vindt plaats op maandag 1 april om 20u in Tweebronnen (Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven). Voor meer info: mail naar aranka.vandesande@igo.be of bel 0496 25 85 13.

Inschrijven voor groepsaankopen

Interesse? Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met onze aannemers. Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen