Infosessie – ECoOB & Ecopower brengen de zon naar Leuven - GEANNULEERD

Infosessie – ECoOB & Ecopower brengen de zon naar Leuven - GEANNULEERD

Het Centrum - Vrijdagcafé
Wijgmaalsesteenweg 15
Herent
vrijdag   27/03  om  20u00 - 21u00
Energie

ECoOB, in samenwerking met Ecopower, de stad Leuven, het AGSL, Museum M en Zorg Leuven bouwen het komende jaar zonnestroominstallaties op 10 publieke daken in Leuven. Inwoners, Leuvense instellingen, organisaties en bedrijven kunnen financieel in het project participeren. Wil jij meewerken aan een duurzame en klimaatneutrale stad? Kom naar de infosessies en ontdek er alles over!


Wegens het Coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd; er wordt bekeken of er een alternatief kan worden uitgewerkt. Indien dit mogelijk blijkt, zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

Meer zon in Leuven. Daar gaat ECoOB, in samenwerking met Ecopower, de stad Leuven, het AGSL, Museum M en Zorg Leuven voor.

Ze bouwen het komende jaar zonnestroominstallaties op 10 publieke daken in Leuven. Zo krikken we de lokale productie van hernieuwbare energie in onze stad op. De financiering van deze installaties gebeurt met burgerkapitaal: alle inwoners van Leuven en omstreken kunnen investeren en mee eigenaar worden van het project. Burgercoöperaties ECoOB en Ecopower staan in voor het plaatsen en uitbaten van de zonnepanelen, maar het project wordt via deze coöperaties wel voor 100% gefinancierd door burgers.

Mee investeren in de zon? Word aandeelhouder van ECoOB of Ecopower:

  • 1 aandeel kost €250.
  • Als de winst het toelaat, wordt er maximaal 6% dividend uitgekeerd.
  • Je krijgt democratische controle in het bestuur en inspraak in het beleid via de algemene vergadering.
  • Alle details vind je op de website van ECoOB en die van Ecopower .


Op 27 maart geven ECoOb en Ecopower graag meer uitleg over dit project en hoe jij kan investeren. Vooraf inschrijven voor deze infosessie is niet nodig.