Infosessie - Gratis totaalrenovatieadvies voor appartementen in Leuven en Zaventem

Infosessie - Gratis totaalrenovatieadvies voor appartementen in Leuven en Zaventem

Online infosessie
donderdag   29/10  om  19u30
Gebouwen

Oproep naar 15 kandidaat-energiebespaarders

Je bent eigenaar van een appartement in Leuven of Zaventem en het gebouw is aan renovatie toe?Je wil het energiezuinig maken maar je moet je noodgedwongen beperken tot de individuele delen, terwijl de aanpak van de gemeenschappelijke delen misschien wel de grootste winsten zou opleveren?

Of je bent syndicus van één of meerdere appartementsgebouwen in Leuven of Zaventem die dringend (energetisch) gerenoveerd moeten worden en je kunt wel wat hulp gebruiken bij het onderbouwen van je keuzes?

Dan ben je aan het juiste adres. Meld je aan voor het pilootproject ‘Totaalrenovatieadvies voor appartementsgebouwen in Leuven en Zaventem’.

Het aanbod

Met dit renovatieproject wil Dialoog vzw samen met de stad Leuven, de gemeente Zaventem en de provincie Vlaams-Brabant eigenaars van appartementen helpen en om over te gaan tot een grondige renovatie van de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. Tegelijk willen ze de eigenaars informeren over de verbeteringen die ze zelf kunnen uitvoeren aan de individuele delen van hun woning, waarbij ze een gebouw beogen dat toekomstbestendig is.

Dankzij een subsidie van de provincie Vlaams-Brabant kunnen ze nu een totaalrenovatieadvies aanbieden voor 15 appartementsgebouwen. De syndici en eigenaars van de deelnemende gebouwen ontvangen, gratis en vrijblijvend, een totaaladviesrapport, dat toegelicht wordt op de Algemene Vergadering.

Meer weten?

Bekijk de website, meld je aan voor de online live infosessie op donderdag 29 oktober 2020 om 19.30 u, bekijk vanaf zaterdag 31 oktober de opname van de sessie of neem contact op met Evelien Willaert of Marleen De Roye van Dialoog vzw via info@dialoog.be of 016 23 26 49.

Inschrijven voor de infosessie

Interesse?

Stel je kandidaat en bezorg tegen zondag 15 november 2020 de ingevulde vragenlijst over het gebouw en de engagementsverklaring betreffende het verlenen van toegang tot (de gemeenschappelijke delen van) het gebouw. Zij brengen je ten laatste op maandag 30 november 2020 op de hoogte of je gebouw geselecteerd werd of niet.

Ik stel me kandidaat