Infosessie: Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot

Infosessie: Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot

Addax Motors
Kleine Tapuitstraat 18
8540 Deerlijk
dinsdag   23/04  om  16u00 - 18u00
Mobiliteit
Energie
Infosessie: Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot

Het opnemen van elektrische voertuigen in de bedrijfsvloot is vandaag geen onmogelijke opdracht meer, maar hoe begint u hieraan?


Elektrische wagens verschijnen steeds meer in het straatbeeld. Ze worden ook steeds interessanter, zowel qua rijbereik, voor het milieu als financieel. Ook autofabrikanten moeten massaal aan de stekker om hun milieudoelstellingen voor 2021 te halen. Voor bedrijven is het dan ook cruciaal om deze belangrijke evolutie niet te missen en het wagenpark future-proof te maken. Het opnemen van elektrische voertuigen in de vloot is vandaag immers geen onmogelijke opdracht meer, maar een mooie opportuniteit waar men niet langs kan in de komende jaren. Maar hoe begint u hieraan?

Een antwoord op al uw vragen

Tijdens deze gratis infosessie krijgt u van deskundigen een antwoord op al uw vragen: hoe zit het nu juist met het rijbereik van de wagens? Wie komt in aanmerking om elektrisch te rijden? Welke laadinfrastructuur heb ik nodig op mijn site? Hoe zit het juist met tankkaarten? Wat is de total cost of ownership (TCO)?...

Energiebedrijf Yuso (Waregem) geeft een toelichting over het project “de slimste laadpaal”, dat ze mee realiseerden op de parking van het incubatie- en innovatiecentrum Greenbridge UGent Campus Oostende. U kunt na de infosessie ook deelnemen aan een rondleiding bij ons gastbedrijf Addax Motors, producent van elektrische bestelwagens.

Inschrijven voor de infosessie kan via dit inschrijfformulier.

r

Meer info

Sprekers: Fleet360 (Bart Vanham en Wim Halsberghe), Volta (Paul Jacobs) en Yuso.
Deze sessie past binnen het project ‘One-stop-shop groene bedrijfsvloot’ met de steun van de Vlaamse Overheid, departement omgeving.

Alle info over dit event vind je terug op deze pagina.