Infrax Bouwteamcursus Nieuwbouw

Infrax Bouwteamcursus Nieuwbouw

Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven
zaterdag   07/10  om  09u15 - 17u15
Gebouwen
Infrax Bouwteamcursus Nieuwbouw
p

Je hebt bouwplannen? In de Infrax Bouwteamcursus Nieuwbouw maak je op twee zaterdagen (7 en 14 oktober) kennis met de theorie en de praktijk van energiezuinig en duurzaam bouwen.


Vanaf 2021 is het BEN-principe (Bijna EnergieNeutraal) de standaard voor nieuwbouwwoningen. Dat betekent dat alle nieuwbouwprojecten aan een strenge energieprestatie-eis (E30) moeten voldoen. Tegelijk moet de resterende energie, gedeeltelijk bij jou of door nabijgelegen groene bronnen worden opgewekt. Tijdens de cursus leer je hoe je met een evenwichtig maatregelenpakket 'BEN' kunt bouwen.

Tijdens de cursus is ruimte voor ervaringsuitwisseling en vragen. Je krijgt bovendien verschillende voorbeelden uit de praktijk en demonstratiemateriaal. Voorkennis is niet nodig.

Infrax Bouwteamcursus Nieuwbouw wordt georganiseerd met ondersteuning van Infrax. De stad voorziet voor deze opleiding een broodjesmaaltijd.

Praktische informatie

Datum
7 oktober 2017
14 oktober 2017

Tijd
09:15 – 17:15 uur

Locatie
Romaanse Poort, lokaal A06
Brusselsestraat 63
Leuven

Inschrijven

De opleiding kost 40 euro. Om de opleiding te volgen, kan je je hier inschrijven. Let wel: het aantal plaatsen zijn beperkt.