International dishes the vegan way

International dishes the vegan way

MAAKbar
tiensestraat 226
vrijdag   07/02  om  18u00 - 20u00
Landbouw & Voeding

De wereldkeuken heeft zeer veel vegan lekkers te bieden, maar wat nu als je nieuwsgierig bent naar al die andere heerlijke gerechten waar traditioneel wel vlees in zit? In deze workshop leer je een vegan versie maken van internationale specialiteiten.


Help! Je bent vegan (of je probeert je vleesconsumptie te reduceren) en je wilt gerechten proeven uit de internationale keuken die traditioneel niet vegan zijn.

In deze workshop zul je leren hoe je verschillende specialiteiten van over de hele wereld vegan kan maken:

  • De heerlijke maaltijdsoep Soto Ayam (Indonesië, Singapore, Maleisië en Suriname)
  • De vaak onderschatte Polenta (Italië)
  • De “all time favorite” Spring Rolls (Vietnam en Thailand)


Nieuwsgierig?

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar Melanieke92@hotmail.com

  • Stort 12,50 euro op BE79 7370 2516 0833
  • Vergeet je mes, snijplank en bakje voor restjes niet!

Let op: Deze workshop zal in het Engels worden gegeven