Leuvense voedselstrategie: Derde stakeholderbijeenkomst

Leuvense voedselstrategie: Derde stakeholderbijeenkomst

STUK, Leuven
dinsdag   13/03  om  19u30 - 22u00
Landbouw & Voeding
Bouw mee aan een voedselstrategie voor Leuven
p

Hoe verduurzamen we het landbouw- en voedingssysteem in een stad die de ambitie koestert om klimaatneutraal te worden? Een lokale voedselstrategie kan de oplossing zijn!


Een lokale voedselstrategie is een plan met een visie en duidelijke doelstellingen om onze landbouw en voeding te verduurzamen. Een lokale voedselstrategie kijkt naar het totaalpakket: van productie, over verwerking en distributie tot consumptie.

In Leuven willen we deze voedselstrategie opmaken samen met alle belanghebbenden of stakeholders: producenten, consumenten, lokaal beleid, handelaars en winkelketens, horeca en cateraars, belangenbehartigers, enzovoort. Iedereen heeft zo zijn eigen inbreng voor een sterke voedselstrategie.

Derde en laatste stakeholderbijeenkomst

Het kloppend hart van dit traject zijn onze stakeholderbijeenkomsten. Tijdens de voorbije twee momenten hebben de deelnemers input geleverd voor een lokale voedselstrategie voor Leuven. Wat staat er nu op het programma voor de laatste bijeenkomst? De resultaten van afgelopen stakeholderbijeenkomsten zullen aan jullie worden voorgelegd én deelnemers krijgen de kans om over hun ideeën of projecten te vertellen.

Ben je benieuwd naar de Leuvense voedselstrategie? Of speel je met een idee of plan voor een project dat past binnen dit thema? Kom dan zeker naar de derde stakeholderbijeenkomst!

Praktische informatie

Datum
13 maart 2018

Tijd
19:30u tot 22:00u

Locatie
STUK, Verbeeckzaal
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Inschrijven

Inschrijven voor dit evenement kan via dit formulier.