Markt van de Smaak

Markt van de Smaak

Grote Markt
Leuven
donderdag   14/11  om  15u00 - 22u00
Landbouw & Voeding

Ons voedsel legt vaak lange afstanden af van bij de boer tot op ons bord. Op de Markt van de Smaak krijg je echter de kans om te proeven van lokale lekkernijen uit onze eigen provincie zonder veel voedselkilometers. Bovendien kom je rechtstreeks in contact met de producent en ondersteun je de lokale economie.


De Grote Markt wordt op donderdag 14 november omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een lokaal karakter. Snuister langs de verschillende standen, proef er van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze straffe streek. 30 streek- en hoeveproducenten uit Vlaams-Brabant vertellen je er meer over hun ambacht en passie voor het product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

En Markt van de Smaak biedt je misschien al wel een voordeel. Met een Smaakkaart kan je gratis enkele proevertjes bij een producent naar keuze verkrijgen. En ze geven er zo maar even 1.000 weg! Zo kan je een Smaakkaart winnen van €5, €10 of €20. Respectievelijk komt dat overeen met 2, 4 of 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,5 €. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken! Het enige dat je moet doen, is je registreren via deze link om kans te maken op één van de 1.000 Smaakkaarten.

Smakelijk!

r

Standhouders

Alle standhouders te vinden op www.marktvandesmaak.be