Masterclass plantaardige voeding

Masterclass plantaardige voeding

Restaurant Noordoever, Leuven
zondag   04/02  om  14u00 - 18u00
Landbouw & Voeding
Masterclass plantaardige voeding
p

Uit recent onderzoek blijkt dat 80% van de mensen in Vlaanderen en Brussel minstens een volwaardig vegetarisch gerecht op de kaart van elk restaurant wil zien staan. Met het zicht op een klimaatneutrale toekomst kan dit alleen maar aangemoedigd worden, maar moet de horeca ook geïnspireerd worden om meer veggiemaaltijden aan te bieden.


Op zondag 4 februari organiseert EVA daarom i.s.m. chef Pieter-Jan Lint een inspirerende plantaardige masterclass voor de horeca uit Leuven en omstreken, om zo in te spelen op de stijgende interesse en vraag naar veggiemaaltijden.

Tijdens de masterclass kook je mee en krijg je heel wat info over technieken en producten in de plantaardige (restaurant)keuken.

Benieuwd hoe zo'n masterclass eruit ziet? Kijk dan zeker hier voor het (foto)verslag van de masterclass in Antwerpen.

Praktische informatie

Datum
4 februari 2018

Tijd
14:00 tot 18:00

Locatie
Restaurant Noordoever
Vaartkom 17
Leuven 3000

Inschrijven

Deelname aan dit evenement is enkel toegelaten als je werkzaam bent in de horeca. De workshop is gratis.
Inschrijven kan hier.