Tentoonstelling – ondersteuning herbossingsprojecten

Tentoonstelling – ondersteuning herbossingsprojecten

Alfons Smetsplein 3G bus 401
Leuven
zondag   09/06  om  15u00
t.e.m
dinsdag   18/06  om 20u00
Natuur
Gerdi Fonk

Gerdi Fonk stelt een laatste keer haar werken ten toon in haar appartement aan het Alfons Smetsplein. Net als vorig jaar zal ze met de opbrengst enkele herbossingsprojecten ondersteunen die haar nauw aan het hart liggen.


Artieste Gerdi Fonk nodigt graag iedereen uit om nog een laatste keer langs te komen op het appartement aan het Alfons Smetsplein, voor een tentoonstelling. De onderwerpen van Gerdi haar werken zijn steeds organische patronen en structuren van de natuur. Er zijn schilderijen en tekeningen van de afgelopen winter maar ook ouder werk uit de afgelopen jaren, schilderijen en sculpturen.

Net als vorig jaar gebruikt Gerdi deze gelegenheid graag voor het ondersteunen van herbebossingsprojecten die haar nauw aan het hart liggen en cruciaal zijn voor het beperken van de klimaatsopwarming. Een greep uit de organisaties die Gerdi wenst te ondersteunen:

Een heel aantal werken zijn te verkrijgen door een donatie te geven aan dergelijke herbebossingsprojecten. De hoogte van de donatie kan je zelf bepalen en Gerdi zal je met plezier de coördinaten doorgeven voor de steun aan deze projecten.

Iedereen is van harte welkom op zondag 9 Juni, woensdag 12 Juni of dinsdag 18 Juni tussen 15.00 uur en 20.00 uur.

r

Praktische informatie

Iedereen is van harte welkom op zondag 9 Juni, woensdag 12 Juni of dinsdag 18 Juni tussen 15.00 uur en 20.00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen. Breng gerust je vrienden, bekenden of mogelijk geïnteresseerden mee!

De dichtstbijzijnde parkeergarage is aan het Ladeuzeplein, maar met openbaar vervoer is de locatie makkelijker te bereiken.