TML Talk #2 – ‘De digitale mobiliteitsambtenaar’

TML Talk #2 – ‘De digitale mobiliteitsambtenaar’

Jeugdherberg Blauwput
Martelarenlaan 11a, Leuven
dinsdag   03/09  om  12u00 - 14u00
Mobiliteit
TML Talk #2 – ‘De digitale mobiliteitsambtenaar’
TML Talk #2 – ‘De digitale mobiliteitsambtenaar’

Met de TML Talks brengt onderzoeksbureau Transport & Mobility Leuven telkens een duo van experten samen om een actueel mobiliteitsthema vanuit verschillende invalshoeken te belichten. Tijdens een lunchsessie gaan de sprekers in interactie met het aanwezige publiek. Tijdens deze tweede sessie gaan Karel Brits (mobiliteitsambtenaar Stad Dendermonde) en Rodric Frederix (Transport & Mobility Leuven) op zoek naar tools voor een modern, lokaal mobiliteitsbeleid.


TML Talks is een initiatief van Transport & Mobility Leuven. Met dit concept brengen ze telkens een duo van experten samen die in dialoog gaan met elkaar en met het publiek. Deze keer hebben ze het over de evolutie in de tools van de mobiliteitsambtenaar.

Hoe werd lokaal mobiliteitsbeleid 15 jaar geleden vorm gegeven, hoe deed de digitalisering haar intrede en welke tools gebruiken we nu? Karel Brits, mobiliteitsambtenaar in de stad Dendermonde brengt een kleurrijk verhaal vanuit de praktijk. Aan de hand van een aantal praktijkcases ligt hij toe op welke manier de “gereedschapskist” voor de mobiliteitsambtenaar is geëvolueerd. Aansluitend zorgt Rodric Frederix, TML-expert, voor een kijk op recente projecten en een blik op de toekomst. Als u alles wilt te weten komen over Talking Traffic bijvoorbeeld, moet u zeker komen luisteren.

In 2 keer 20' nemen de sprekers jou mee in een visueel verhaal. Bij een broodje en een drankje is er ook gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers.

Kostprijs: gratis incl. broodjes en drank, inschrijven is verplicht.

Meer info vind je op deze pagina.