Voorstelling Open Gym's plannen in 2020

Voorstelling Open Gym's plannen in 2020

Wereldcafé Leuven
Joris Helleputteplein 2
3000 Leuven
vrijdag   14/02  om  18u00 - 18u45
Consumptie
Natuur
Landbouw & Voeding

Ook al moet het koudste deel van de winter nog komen: het einde van de Open Gym-winterbreak is in zicht. En dat wil dit jaar wat zeggen: Tijdens de winterbreak hielden we enkele intense workshops waarin we Open Gym naar een volgend niveau willen tillen. Zowel Open Gym'ers als buitenstaanders zaten mee aan tafel om te zien wat goed ging, wat minder goed en wat we extra kunnen doen om onze visie in de praktijk te brengen. We hebben goed gezweet. Veel sterke input en erg toffe ideeën.

Uitkomst: we verfijnden onze visie en werkten een ambitieus actieplan uit. De plannen zien er eeeecht cool uit. En die willen we jullie voorleggen. Jullie = iedereen. Leden en niet-leden. En misschien wel nieuwe leden?

We leggen jullie de plannen graag voor. En zien graag hoe we dit samen kunnen uitrollen. Open Gym - zo horizontaal als maar kan, en moeten verantwoordelijkheden daarom verdelen. Dat kan gaan van kleine taakjes, tot grote engagementen. Neem jij ook een rol op? De taken en rollen zijn erg divers. Van communicatiemateriaal maken of een ping-pongtafel bouwen, tot de bar leven in blazen. We nodigen u uit om samen te zien welke "vacatures" openstaan en we vragen jullie ook om mensen rond u uit te nodigen op de recruteringsvergadering.

Nieuwe leden of geïnteresseerden mogen uiteraard (!) blijven plakken voor het tweede deel, de vrijwilligersvergadering, waarop we de komende maanden zullen overlopen en enkele strategische vragen in groep zullen bespreken.

Timing:

  • Recruteringsvergadering: 18 - 18u45
  • Vrijwilligersvergadering: 18u45 - 20u
  • Samen eten, bijpraten, lol maken: 20u - ...