Workshopreeks KlimaatContact

Workshopreeks KlimaatContact

Leuven (of online)
dinsdag   26/01  om  19u00 - 21u00
Natuur

Je bent bezorgd over klimaatverandering en je wilt graag deel zijn van de oplossing? Dan zijn de workshops van KlimaatContact iets voor jou! Samen met een groep ontdek je wat je kan doen om klimaatvriendelijker te leven en hierover het gesprek met anderen aan te gaan. De workshops zijn ongedwongen, speels en praktisch. Voorkennis is niet nodig, wel de wens om meer te weten en doen aan klimaatverandering.


Je werkt in een kleine groep van 4 tot 8 deelnemers en onder begeleiding van een getrainde klimaatcoach. Een reeks bestaat uit 6 workshops van minstens 2 uur met telkens een aantal weken tussen. Je volgt steeds de volledige reeks.

Deze reeks zal plaatsvinden op zes dinsdagavonden, te beginnen op 26 januari 2021. Er vindt ook een reeks plaats op de middag, te beginnen op 29 januari 2021. De reeksen gaan enkel fysiek door indien mogelijk in de lokalen van de Stad Leuven onder de strikte veiligheidsmaatregelen. Indien dat niet mogelijk is, schakelen ze over naar een digitale reeks.

Zes workshops

Elke workshop heeft een eigen thema. Met de inspiratie en steun van de groep kijk je per thema wat je kan doen om klimaatvriendelijker te leven, op een manier die past bij jouw situatie en doelen. Je gaat na elke workshop aan de slag met een concrete actielijst.

Elke workshop heeft zijn eigen thema:

  • Klimaatverandering & ik
  • Wonen
  • Voeding
  • Reizen & transport
  • Consumeren & spullen
  • Het KlimaatGesprek

De workshopreeks van KlimaatContact wordt begeleid door 2 getrainde klimaatcoaches: Hilde & Loes. De prijs van de workshopreeks is €60. Hiervoor krijg je 6 workshops onder begeleiding van een getrainde klimaatcoach, een lees- en werkboek én de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Het inschrijvingsgeld wordt gebruikt om de vrijwilligers te ondersteunen en onze werkingskosten te dekken. Voor wie het standaardtarief op dit moment wat veel is, kan kiezen voor een sociaal tarief van € 20.

Meer info over de inhoud en je meteen inschrijven kan hier.

Mocht deze reeks al volzet zijn, schrijf je dan toch in, bij voldoende animo zullen ze nog een workshopreeks opstarten.