Workshopreeks KlimaatContact

Workshopreeks KlimaatContact

Leuven (of online)
maandag   16/11  om  19u00
t.e.m
maandag   01/02  om 19u00
Natuur

Lig je wakker van klimaatverandering? Wil je er graag zelf mee aan de slag én anderen leren betrekken, op een positieve manier die leidt tot actie? Dan komt de workshopreeks van KlimaatContact vzw als geroepen.


Deze reeks zal plaatsvinden op zes maandagavonden, te beginnen op 16 november 2020. De overige data liggen ook al vast: 16/11, 30/11, 14/12, 4/1, 18/1, 1/2.

Deze reeks gaat enkel fysiek door indien mogelijk in de lokalen van de Stad Leuven onder de strikte veiligheidsmaatregelen. Indien dat niet mogelijk is, schakelen we over naar een digitale reeks.

De reeks bestaat uit 6 workshops, verspreid over enkele maanden. Elke workshop heeft zijn eigen thema:

  • Jij & klimaatverandering
  • Wonen & energie
  • Reizen & transport
  • Voeding & water
  • Consumeren
  • Het klimaatgesprek met anderen voeren

De workshopreeks van KlimaatContact wordt begeleid door 2 getrainde klimaatcoaches: Hilde & Loes. De prijs van de workshopreeks is € 60. Hiervoor krijg je 6 workshops onder begeleiding van een getrainde klimaatcoach, een lees- en werkboek én de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Het inschrijvingsgeld gebruiken we om onze vrijwilligers te ondersteunen en onze werkingskosten te dekken. Wil je KlimaatContact graag een extra duwtje in de rug geven, kies dan voor het donatietarief van € 100! Voor wie het standaardtarief op dit moment wat veel is, kan kiezen voor een sociaal tarief van € 20.

Meer info over de inhoud en je meteen inschrijven kan hier

Mocht deze reeks al volzet zijn, schrijf je dan toch in, bij voldoende animo zullen ze nog een workshopreeks opstarten.