Workshopreeks KlimaatContact

Workshopreeks KlimaatContact

Leuven
zondag   06/06  om  10u00 - 12u00
Natuur

Je bent bezorgd over klimaatverandering en je wilt graag deel zijn van de oplossing? Dan zijn de workshops van KlimaatContact iets voor jou! Samen met een groep ontdek je wat je kan doen om klimaatvriendelijker te leven en hierover het gesprek met anderen aan te gaan. De workshops zijn ongedwongen, speels en praktisch. Voorkennis is niet nodig, wel de wens om meer te weten over en doen aan klimaatverandering.


Je werkt in een kleine groep van 4 tot 8 deelnemers en onder begeleiding van twee getrainde klimaatcoaches. Een reeks bestaat uit 6 workshops van minstens 2 uur met telkens een aantal weken tussen. Je volgt steeds de volledige reeks.

Deze reeks zal plaatsvinden op zes zondagochtenden van 10u tot 12u, te beginnen op 6 juni 2021. De andere data zijn 04/7, 01/8, 22/8, 12/9 en 03/10. Je komt steeds samen in Leuven, zolang de corona-maatregelen dat toelaten. Anders wordt er overgestapt naar een online format.

Zes workshops

Met de inspiratie en steun van de groep kijk je per thema naar wat je kan doen om klimaatvriendelijker te leven, op een manier die past bij jouw situatie en doelen. Je gaat na elke workshop aan de slag met een concrete actielijst.

Elke workshop heeft zijn eigen thema:

  • Klimaatverandering & ik
  • Wonen & energie
  • Voeding & water
  • Reizen & transport
  • Consumeren & spullen
  • Het Klimaatgesprek met anderen voeren

De workshopreeks van KlimaatContact wordt begeleid door 2 getrainde klimaatcoaches: Amke en Ellen. De prijs van de workshopreeks is €60. Hiervoor krijg je 6 workshops onder begeleiding , een lees- en werkboek én de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden.

Meer info over de inhoud en je meteen inschrijven kan hier.

Mocht de reeks al volzet zijn, schrijf je dan toch in, bij voldoende animo zal er nog een workshopreeks opgestart worden.