Gratis advies van de Energiecoach

Gratis advies van de Energiecoach

Energie
Gebouwen

Bij de Energiecoach kan je terecht voor al je vragen over energie sparen en duurzaam (ver)bouwen. Of je nu vragen hebt over je energiecontract of wilt weten hoe je energiezuinig kunt renoveren – de Energiecoach staat voor je klaar. Hij geeft je gratis advies over alles wat met energie te maken heeft.


De Energiecoach bekijkt samen met jou welke initiatieven je kunt nemen om energie te besparen, afhankelijk van het budget en de ambities. Dat kan gaan van energiebesparende tips, zoals het aanbrengen van radiatorfolie of het vervangen van lampen, tot een meer ingrijpende renovatie. De Energiecoach wijst je ook de weg naar de bestaande premies en belastingvoordelen.

De Energiecoach kan je daarnaast helpen met het interpreteren van de thermografische luchtfoto. Dit is een warmtefoto van de daken van Leuven, waarmee je kan zien of jouw dak goed geïsoleerd is of niet.

Neem contact op met de Energiecoach en zie wat jij kan doen om energie (en geld) te besparen!

r

Hoe werkt het?

  • Klik hier om een persoonlijke afspraak bij het Energieloket van stad Leuven te maken. Kies een dag en een tijdstip voor jouw afspraak.
  • Je kan ook een afspraak maken door te bellen naar 016 27 24 06 of door een mail te sturen naar energiecoach@leuven.be.
r

De voordelen

  • Met slechts enkele ingrepen kan je al flink op je energiefactuur besparen.
  • Je krijgt tips op maat, afhankelijk van jouw budget en ambities.
  • Dankzij het beperken van jouw energieverbruik help jij mee met het reduceren van de CO₂-uitstoot in Leuven.