Kies voor een e-bike deelsysteem (WOW-MOBILITY)

Kies voor een e-bike deelsysteem (WOW-MOBILITY)

Mobiliteit

Professionele verplaatsingen naar klanten, het station of de binnenstad? Zoek je een aanvullend alternatief voor woon-werkverkeer? De fiets, en in het bijzonder de e-bike, wordt steeds meer een essentieel onderdeel van een duurzame mobiliteitsstrategie. Ontdek de oplossingen van WOW-MOBILITY voor meer mobiliteit en minder uitstoot.


WOW-MOBILITY biedt een innovatief all-in-one e-bike deelsysteem met draadloos laden. Het is een uniek concept dat perfect inspeelt op de hedendaagse noden van bedrijven en organisaties. Ze plaatsen steeds de behoeften van de gebruikers centraal en nemen tegelijkertijd zoveel mogelijk organisatiestress uit handen. Bovendien kunnen ze een uitgebreid mobiliteitsaanbod beschikbaar maken in één enkele app. Tover jouw organisatie, hogeschool/universiteit, bedrijf of bedrijvencentrum om tot een eigen mobihub.

Hoe werkt het?

r

1. Probleemloos & draadloos opladen

Dankzij de draadloze laadstations geniet je van de voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je je zorgen moet maken over niet geladen, verkeerd geladen of gestalde fietsen. Plaats je e-bike in het station en deze wordt automatisch vergrendeld en opgeladen.

r

2. Steeds een gebruiksvriendelijke app op zak

Om een fiets te ontlenen hoef je enkel een QR-code op het laadstation te scannen. Dit doe je via een handige app op je smartphone, die volledig in je eigen kleuren en huisstijl gepersonaliseerd kan worden.

r

3. Jij zit aan de knoppen

Via het beheerplatform behoud je het overzicht over je e-bikes en stel je gebruikersrechten in. Je krijgt ook real-time data over het gebruik, belangrijk voor bv. fiscale rapportering.

Wat zijn de voordelen?

r

1. Razendsnelle installatie

De e-bike deelsystemen van WOW-MOBILITY zijn ‘Plug and play’. Zij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op.

r

2. Makkelijk sleutelbeheer

Sleutels? Alles werkt met een app! Sleutels geraken niet meer verloren en jouw werknemers geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

r

3. Eenvoudig beheer van je vloot

Met de tool kan je jouw vloot beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters komen automatisch in je dashboard. Bovendien beschikken de e-bikes over een communicerend slim slot, dus maak je geen zorgen dat ze zomaar van de radar kunnen verdwijnen.

r

4. Economisch & ecologisch interessant

Voor werknemers die vaak korte en middellange afstanden doen, is het voordeliger om met e-bikes te werken i.p.v. met (bedrijfs)wagens:

  • de plaats van één wagen komt overeen met maar liefst 5 e-bikes met laadstations
  • ook de kostprijs van een leasing wagen is vergelijkbaar met het basispakket van 5 e-bikes (incl. laadstations)

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem een kijkje op de website van WOW-MOBILITY of neem contact op met Tomas.vandereycken@Wow-group.be