Kies voor fietsleasing

Kies voor fietsleasing

Mobiliteit

Wil je het fietsgebruik bij je medewerkers promoten en het groene imago van je bedrijf onderstrepen? Zou je graag een alternatief willen bieden voor de bedrijfswagen? Dan is fietsleasing het antwoord! Door aan fietsleasing te doen, genieten de werkgever én de werknemer van meerdere financiële voordelen.


Meer aandacht voor gezondheid, het groeiend belang van de ecologische voetafdruk, het toenemende fileleed en parkeerproblemen zorgen ervoor dat de fiets hét vervoersmiddel bij uitstek blijft voor een bewust bedrijf. Om hieraan tegemoet te komen, biedt Team Cyclis de mogelijkheid om fietsen te leasen. Team Cyclis is een leasingpartner die meedenkt met bedrijven die de mobiliteitsfocus willen verleggen naar fietsen en biedt fietsleasing voor woon-werkverkeer of als flexibele verloning.

Bij fietsleasing kunnen bedrijven, van werkgevers tot scholen, hun fiets voor een maandelijks bedrag leasen gedurende een langere periode én met een dienstenpakket. Team Cyclis biedt zijn klanten een op maat gemaakt leasepakket aan, met een kwaliteitsfiets en een servicepakket. Binnen het servicepakket past o.a. het onderhoud en herstel van de fietsen, een schade- en diefstalverzekering, pechbijstand, hulp bij fiscale vragen of subsidieaanvragen en een eenvoudige administratie.

Van elektrische fietsen, kwalitatieve racefietsen en mountainbikes tot exclusieve vouwfietsen; Team Cyclis biedt het allemaal. Neem contact op met Team Cyclis en zie wat zij voor jouw bedrijf kunnen doen!

r

Hoe werkt het?

  • Neem contact op met Team Cyclis.
  • Team Cyclis biedt zijn klanten een op maat gemaakt leasepakket aan, met als twee focus-elementen de kwaliteitsfiets en het servicemodel.
r

De voordelen

  • Fietsleasing kadert in maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt bij aan een positief, ecologisch imago.
  • Je bedrijf geniet van een verscheidenheid aan fiscale voordelen.
  • De fiets kan gebruikt worden als bedrijfsreclame.
  • Fietsen draagt bij tot fittere en gezondere werknemers.
  • Je hebt minder last van parkeerproblemen op het bedrijfsterrein.
  • De fiets voorzien door het bedrijf kan ook gecombineerd worden als loonalternatief.