Wordt jullie straat de grootste groenestroomstraat van Leuven?

Wordt jullie straat de grootste groenestroomstraat van Leuven?

Energie
Wordt jullie straat de grootste groenestroomstraat van Leuven?
p
Leuven 2030
Leuven 2030

Stap met zoveel mogelijk buren over op groene stroom via Leuven Switcht en maak kans op een Pizza Party voor 15 personen van restaurant Baracca!


De spelregels

 1. Om mee te doen aan de wedstrijd dienen er minstens 3 nieuwe huishoudens over te stappen via www.leuvenswitcht.be.
 2. Buren die al zijn overgestapt via Leuven Switcht tellen mee voor de berekening van het totaal aantal overstappers in de straat.
 3. Om kans te maken op de prijs dient er uiterlijk 25 juni 17u00 een mail te worden gestuurd naar info@leuven2030.be. In deze mail staat:
 • Het aantal overgestapte huishoudens (minstens 3 nieuwe).
 • De straatnaam & huisnummers van de overstappers.
 • De achternamen van de overstappers.
 1. Als er straten zijn met een gelijk aantal overstappers, wint de straat met de meeste nieuwe overstappers. Indien ook dit aantal hetzelfde is, wint de straat die als eerste het aantal huishoudens heeft ingestuurd.
r

Waarom overstappen?

 • Omdat het een fluitje van een cent is. Gegevens invullen en een paar keer op je muisknop klikken. Zo gemakkelijk en snel stap je over op groene stroom via www.leuvenswitcht.be.

 • Omdat je tot honderden euro’s kan besparen. Huishoudens die overstappen via Leuven Switcht besparen gemiddeld €184 op hun energierekening.

 • Omdat het gegarandeerd groen is. Vzw Leuven 2030 toetste alle Belgische energieleveranciers aan een aantal ‘groene’ criteria. De groenestroomcontracten op www.leuvenswitcht.be komen enkel van de zeven leveranciers die aan deze criteria voldoen. Groen gegarandeerd!

 • Omdat je een goede daad voor het klimaat doet. Groene stroom is een belangrijke sleutel in een leefbare, duurzame toekomst. Door massaal over te stappen op groene stroom, kan Leuven haar CO₂-uitstoot flink verminderen. Samen gaan we voor minder uitstoot en meer toekomst!