Alles over Leuven Switcht

Alles over Leuven Switcht

Nieuws
Leuven Switcht - Stap mee over op groene stroom!
Leuven 2030
Leuven 2030

Zoveel mogelijk Leuvenaars laten overstappen op groene stroom, dat is het doel van “Leuven Switcht”. Omdat het goed is voor de stad, maar ook voor jou. Op www.leuvenswitcht.be vind je onze tool, waarmee je in enkele minuten overstapt.


Gemakkelijk overstappen

Inderdaad, overstappen is zo gebeurd!

Geen opzoekwerk meer nodig
Groene stroom is groene stroom, toch? Helaas niet. Daarom heeft vzw Leuven 2030 alle Belgische leveranciers aan een aantal ‘groene’ criteria getoetst (zie ‘Wat is groene stroom volgens Leuven 2030?’). Enkel de leveranciers die aan die criteria voldoen, zijn opgenomen in het aanbod. Wil je zeker zijn dat je de juiste groene stroom in huis haalt? Dan zit je hier dus helemaal goed!

Geen kennis over huidige energieverbruik nodig
Vul in uit hoeveel personen je huishouden bestaat en de tool maakt een handige schatting van je verbruik!

Overzichtelijke oplijsting, gerangschikt volgens prijs
Het goedkoopste contract voor jouw verbruik, binnen de selectie van groene energieleveranciers van Leuven 2030, staat bovenaan de lijst. Wel zo gemakkelijk!

Geen zorgen wat betreft je oude contract
Wat je moet doen om je vorige contract stop te zetten? Helemaal niets - dat doet je nieuwe leverancier voor jou.

Overstappen op een goedkoop contract

Wist je dat groene stroom niet per se duurder is dan grijze stroom? Als je via onze tool overstapt op groene stroom, zal je in veel gevallen goedkoper af zijn dan bij je huidige leverancier. Hoe dat komt?

Onze tool maakt een voor jou interessante selectie. Op basis van je (geschatte) verbruik, vergelijkt hij de verschillende contracten bij verschillende energieleveranciers. Zo krijg je uit ons aanbod de goedkoopste voorgeschoteld.

Goed voor onze stad

Een klimaatneutrale toekomst, daar gaan we voor! Overstappen op groene stroom is één van de makkelijkste manieren om hieraan bij te dragen. Als je kiest voor groene stroom, verminder je de ecologische voetafdruk van je energieverbruik met 15 procent!

Switch ook mee!