Gezocht: tool voor campagne Groene stroom

Gezocht: tool voor campagne Groene stroom

Nieuws
Campagne Groene stroom
p
Leuven 2030
Leuven 2030
Door de redactie

Als vzw zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze impact te vergroten, om op een waardevolle manier bij te dragen aan een klimaatneutrale stad. Wij willen hier graag zoveel mogelijk Leuvenaars en Leuvense partners bij betrekken. Dit najaar wil Leuven 2030 een spraakmakende campagne opzetten, waarmee we zoveel mogelijk Leuvenaars laten overstappen op groene stroom. Elke Leuvenaar op groene stroom – dat is onze droom.


Tool zorgt voor overstap op goedkoopste échte groene stroom

In het kader van deze campagne zijn wij op zoek naar een tool die de Leuvenaar (op basis van permanente vergelijking op de energiemarkt) telkens automatisch op het goedkoopste échte groene stroomcontract overschakelt. Dit echte groene stroomcontract voldoet aan de eisen van de vzw Leuven 2030. Bovendien dient de tool te werken op basis van het reële verbruik, zodat het echte groene stroomcontract effectief het goedkoopste op de markt is voor de Leuvenaar.

Enkele kenmerken van de tool (uit het bestek hieronder) die wij belangrijk vinden:

  • De Leuvenaar is op elk moment verzekerd van het goedkoopste echte groene stroomcontract op basis van een permanente vergelijking van de beschikbare energiecontracten op de markt die voldoen aan de voorwaarden van Leuven 2030 én het reële verbruik van de gebruiker.
  • De Leuvenaar wordt op regelmatige basis automatisch overgeschakeld wanneer voor zijn/haar verbruik een voordeliger contract beschikbaar is op de markt en wordt hierdoor maximaal ontzorgd.
  • De volledige customer journey is drempelloos/frictieloos.
  • De tool werkt op basis van het reëel verbruik van de klant.
  • Dankzij de tool kan de impact van de campagne in kaart worden gebracht: aantal overstappers, besparing in euro’s, vermindering van CO2-uitstoot.

Ken jij een tool?

Ken jij een tool die aan deze kenmerken voldoet en ons kan helpen om de impact van onze campagne te vergroten? Lees dan het volledige bestek hieronder en stuur hem door naar de tool die jij in gedachten hebt!