Leuven 2030 werft aan!

Leuven 2030 werft aan!

Nieuws
Vacature communicatiemedewerker Leuven 2030
Logo Leuven 2030
Leuven 2030
Door de redactie

Leuven 2030 evolueert van een ‘start-up’ naar een ‘scale-up’, klaar om steeds meer en steeds sneller essentiële bakens te (helpen) verzetten. Onze vzw wil de zuivere projectlogica overstijgen en vanuit een systemische benadering nieuwe strategieën ontwikkelen die fundamentele, duurzame verandering en een versnelde transitie moeten mogelijk maken. Om dit te verwezenlijken, werven we enkele nieuwe profielen aan!


1. Programmacoördinator - 3 profielen

De samenwerking met EIT Climate-KIC wordt opgebouwd langsheen een portfolio van strategische experimenten, die steden toelaten om strategisch te leren over het nemen van structurele hordes in transformatieve veranderingsprocessen. Leuven ontwikkelt deze experimenten in samenwerking met zowel Leuvense als Europese partners. Voor de periode 2020-2021 heeft Leuven alvast drie strategische experimenten in haar portfolio geplaatst:

  • District Energy Transition > meer info hier
  • District Greening Kessel-Lo > meer info hier
  • Integrated Approach Haasrode > meer info hier

Voor elk van deze strategische experimenten zoekt Leuven 2030 vzw een coördinator (m/v/x) die vanuit programmalogica deze experimenten helpt uitbouwen richting implementatie over de periode 2020-2021. De functieomschrijving is gelijklopend voor elk van deze strategische experimenten, met tegelijkertijd belangrijke accentverschillen wat betreft het gezochte profiel.

Bekijk hieronder de volledige vacatures met o.a. een uitgebreide functiebeschrijving, uitleg rond jouw plaats binnen het Leuven 2030 team, uitleg rond de experimenten en de manier van solliciteren.

Wil je graag het Experiment Canvas per experiment bekijken? Dat kan! Hieronder kan je deze downloaden:

2. Process-lead - 1 profiel

Voor elk van deze strategische experimenten zoekt Leuven 2030 vzw een coördinator (m/v/x) die vanuit programmalogica deze experimenten helpt uitbouwen richting implementatie over de periode 2020-2021. Overkoepelend aan dit team van programmacoördinatoren, zoekt Leuven 2030 vzw een process-lead die het portfolio-management op zich neemt, de programmacoördinatoren faciliteert en ondersteunt, en het strategisch leren bewaakt.

Bekijk hieronder de vacature voor Process-lead:

Interesse in een vacature?

Jouw motivatiebrief en CV, waarin je duidelijk je troeven en motivatie voor deze functie aangeeft alsook voor welk strategisch experiment je kandideert, kan je sturen naar info@leuven2030.be. We verwachten je kandidatuur ten laatste op 21/08/2020, om 17u.

Gesteund door EIT Climate-KIC