Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Leuven 2030 is een project van ons allemaal. Het creëren van een gezonde, aangename stad die geen negatieve invloed heeft op het klimaat, kan alleen slagen als de hele samenleving hieraan meewerkt. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Schrijf je dan in als vrijwilliger; we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Als vrijwilliger kan je Leuven 2030 op uiteenlopende manieren ondersteunen. Je kan meehelpen tijdens onze evenementen of jouw expertise inzetten voor een van onze uitdagende klimaatprojecten. Je kan je aansluiten bij een pilootproject of het projectteam ondersteunen in haar dagelijkse werking. Bekijk hieronder de verschillende vrijwilligersactiviteiten en schrijf je in voor de activiteit van je keuze!

r

Ondersteuning evenementen

Ben je sociaal en begeef jij je graag in de wereld van evenementen of ben je juist liever bezig achter de schermen? Dan is dit vast iets voor jou! Leuven 2030 is regelmatig aanwezig op evenementen in Leuven. We inspireren bezoekers om zelf met duurzaamheid aan de slag te gaan en vertellen hen meer over onze klimaatprojecten. Ter voorbereiding van en/of tijdens een evenement kunnen we vaak een extra paar handen gebruiken. Je kunt hierbij denken aan het regelen van praktische zaken (zoals het bestellen van promotiemateriaal) tot het bemannen van de stand.

Vrijwilliger Marleen Iterbeke: "Laat je meeslepen door het jonge, creatieve, energieke en super enthousiaste team van Leuven 2030. Ik heb er in ieder geval nog geen minuut spijt van. Plezier, voldoening en waardering verzekerd!"

r

Ledenwerver voor onze vzw

Ben jij sociaal en kan jij op een enthousiaste manier informatie overbrengen? Sta jij volledig achter onze vzw en het doel dat wij voor ogen hebben? Dan is deze taak op jouw lijf geschreven. Onze vzw bestaat uit meer dan 400 leden die de hele samenleving vertegenwoordigen. Hoe meer leden wij hebben, hoe meer beweging wij kunnen maken in Leuven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden. Door je aan te melden als ledenwerver voor onze vzw kan jij het verschil maken door actief mensen aan te spreken en kort te verwoorden wat het betekent om lid te zijn van Leuven 2030.

Schrijf je in als vrijwilliger

Zou jij Leuven 2030 graag willen ondersteunen? Super! Schrijf je in als vrijwilliger door een mail te sturen naar info@leuven2030.be. Vermeld hierbij ook alvast welke vrijwilligersactiviteit(en) jij zou willen doen, zodat wij gericht contact met je kunnen opnemen. Tot snel!