Word lid

Wij willen naar een klimaatneutraal Leuven met meer toekomst voor iedereen. Door lid te worden toon je dat jij dat ook belangrijk vindt en zet je mee je schouders onder die duurzame toekomst voor onze stad. Wil je onze werking lieversteunen zonder lid te worden, dan kan dat ook met een gift.

€15

/jaar

Ik word lid als:

inwoner

Is dit bedrag voor jou een drempel? Ook dan willen we je er graag bij. Contacteer ons en we zorgen voor een oplossing.

€500

/jaar

Ik word lid als:

organisatie of bedrijf

Leuven 2030 is steeds op zoek naar sterke partnerschappen met bedrijven en organisaties die een voortrekkerol opnemen in de Leuvense klimaatomslag. Voor meer info, neem gerust contact met ons op.

WAAROM PARTNER WORDEN?

Laat onze stem luider klinken

Word als eerste uitgenodigd voor onze Netwerk 2030 events

Krijg een bepalende stem in onze strategie op ons halfjaarlijks ledenevent (Algemene vergadering)

Maak ons werk mogelijk door je financiële bijdrage

Steun de missie naar een klimaatneutrale stad

Samen met meer dan 400 vooruitstrevende en vastberaden inwoners, organisaties en bedrijven!

stad Leuven

Buurtwerk 't Lampeke

EcoWerf

Hogeschool UCLL

Jan Hautekiet

30CC

Sweco

Materialise

Fluvius

Mobiel 21

STUK Kunstencentrum

Voka Vlaams-Brabant

Premed

SUUNTA

Happonomy

Wisper

KlimaatContact

't Plukgeluk

"Leuven klimaatneutraal maken, dat lukt ons als stad niet alleen. We hebben de hele stadsgemeenschap nodig, van instellingen en organisaties tot ondernemers en vooral: de inwoners. Dat was de achterliggende gedachte toen ik Leuven 2030 boven de doopvont hield. Ondertussen is Leuven 2030 uitgegroeid tot een vaste waarde die de hele gemeenschap samenbrengt om Leuven klaar te maken voor de toekomst."

Mohamed Ridouani, burgemeester stad Leuven
Lid van Leuven 2030

"Net zoals Leuven 2030 geloven we dat we allemaal deel uitmaken van de oplossing. Zoals Leuven 2030 bouwt aan de stad van morgen, bouwen we bij Arvesta aan de landbouw van morgen. We zijn lid zodat de organisatie ambitieus kan blijven en haar pioniersrol ten volle kan opnemen."

Stephanie Deleul, Arvesta
Lid van Leuven 2030

"De klimaatcrisis is een uitdaging, maar biedt ook vele kansen. Leuven 2030 bewijst dat er lokaal verandering mogelijk is, indien we daadwerkelijk samenwerken. Als jongere bouw ik op deze manier graag mee aan onze toekomst."

Simon Sterck
Lid van Leuven 2030

"Leuven 2030 speelt een cruciale rol om alle betrokken partijen in onze stad samen te brengen rond onze klimaatuitdagingen. Lid zijn van Leuven 2030 zou een evidentie moeten zijn voor elke organisatie die onze gedeelde problemen serieus neemt."

Robin ibens, Founder Shaved Monkey
Lid van Leuven 2030

"Ik ben lid van Leuven 2030 omdat ik niet graag wacht tot 5 over 12, en fier ben deel uit te maken van een ambitieuze stadsgemeenschap die de weg wil tonen."

Jan Hautekiet
Lid van Leuven 2030

"De Roadmap van Leuven 2030 was voor imec een inspiratiebron én een trigger om onze eigen plannen ambitieuzer te maken. Doordat de uitdagingen zo complex zijn, is het belangrijk om ideeën uit te wisselen met de stad, burgers, bedrijven en andere organisaties. Om samen te proberen en te leren. Enkel op die manier kan je voldoende snel resultaten boeken. Dat is precies waarom we lid zijn van Leuven 2030."

Hans Lebon, imec
Lid van Leuven 2030