(her)ontdek Leuven 2030

17
May
2022
|
Geschreven door:

Sinds dag één bundelen we met onze vzw de krachten in Leuven, op weg naar een klimaatneutrale stad. Dat is nooit veranderd. De manier waarop we dat doen wél. Daarom vonden we het hoog tijd voor een opfrissing van onze website. Zodat die beter weergeeft hoe we vandaag aan die duurzame toekomst werken, en tegelijkertijd een instrument wordt om aan te zetten tot actie en om nieuwe partners te betrekken.

Met de Roadmap als uitgangpunt

Meer dan ooit staat de Roadmap als steeds evoluerend plan centraal in onze werking. Daar vind je het nu ook terug op onze website. Met onze selectie door de Europese Commissie voor de missie ‘100 Climate-Neutral and Smart Cities by 2030’ zal de Roadmap alleen maar nog sterker de leidraad worden in alles wat we doen.

Een centrale plaats voor Doorbraakprojecten met en door partners

Om de Roadmap versneld uit te voeren, werken we vandaag samen met partners aan wat we Doorbraakprojecten noemen: oplossingen die het plan naar een klimaatneutraal Leuven steeds slimmer maken en ons toelaten grote stappen te zetten in de uitvoering ervan. Op de website vind je daarvan fiches terug die uit de doeken doen wat we van plan zijn, waar we al staan én hoe je contact kan opnemen als je denkt een rol te kunnen opnemen. Via een tijdslijn houden we je verder op de hoogte van de vorderingen.

Samen gaan we voor actie

Een plan zoals de Roadmap, dat lukt enkel als iedereen actie onderneemt. Daarom brengen we op regelmatige basis inwoners, organisaties, bedrijven en overheden samen om te werken aan oplossingen. Want de beste ideeën komen tot stand door elkaar te inspireren en door ideeën uit te wisselen. Schrijf je dus zeker in op onze nieuwsbrief of volg ons via onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van aankomende netwerkevenementen en activiteiten.

En ruimte voor nieuws en mijlpalen

Op de Blog plaatsen we regelmatig updates over onze werking, bij Over Ons vind je meer over de afgelopen jaren en over onze organisatie en ook recente persartikels vonden een plaats.

No items found.

In samenwerking met

No items found.

Gerelateerde doorbraakprojecten

No items found.

Gerelateerde acties

No items found.

Gerelateerde blogs

No items found.

Gerelateerde evenementen

No items found.