Waarom Aveve?

17
August
2022
|
Geschreven door:

Een groene stad is een duurzamere stad. Om je een extra duw in de rug te geven om met je tuin, balkon of gevel aan de slag te gaan, zette Leuven 2030 een samenwerking op met Aveve. Koop je tussen 13 september en 22 september inclusief fruitbomen, fruitstruiken, klimplanten of asters aan bij Aveve Wilsele om je tuin te verduurzamen, dan krijg je als Leuven 2030-lid 20% korting op je aankoop op vertoon van je kortingsbon*. Planten aankopen kan je op veel plekken en vaak ook bij lokale winkels in je buurt. Waarom we bij Leuven 2030 voor een samenwerking met Aveve kozen, lees je hier. 

Waarom Aveve?

  • Arvesta, het moederbedrijf van Aveve, is stichtend lid van Leuven 2030 en ondertekende als een van de sleutelpartners onze Roadmap naar een klimaatneutraal Leuven.
  • Dat commitment vertaalt zich binnen Aveve onder meer in het programma 'We Act  We Care' waarin Aveve duurzame principes voor haar bedrijfsvoering opstelde én dat vertaalt naar concrete projecten en producten.
  • Aveve engageerde zich onder leiding van Leuven 2030 al eerder voor andere aspecten uit de Roadmap, zoals voor de Leuvense voedselstrategie.
  • Aveve zet in op lokale teelt. Een groot deel van de tuinplanten in Aveve-winkels komt van Belgische kwekers.

Zijn álle producten die je in de Aveve-winkels vindt de beste keuze voor een duurzame toekomst? Neen, of in ieder geval nog niet, want er is beweging in het assortiment dat stelselmatig verduurzaamt. Indien je dat verkiest, kan je natuurlijk ook bij andere winkels en kwekers terecht voor een kwalitatief aanbod. Bovenstaande elementen maken echter dat we overtuigd een samenwerking aangaan met Aveve om van Leuven een groenere en klimaatbestendige stad te maken. Ook overtuigd? Meld je dan hier aan voor je kortingsbon en rep je vervolgens naar Aveve Wilsele voor jouw 20% korting!**

* Waarom precieze op deze planten? Dat lees je hier.

** Enkel voor leden van Leuven 2030. Lid worden kan al voor €15. Actie geldig op fruitbomen, fruitstruiken, klimplanten en asters van 13 tot en met 22 september 2022 in Aveve Wilsele op vertoon van je kortingsbon.

No items found.

In samenwerking met

No items found.

Gerelateerde doorbraakprojecten

No items found.

Gerelateerde acties

No items found.

Gerelateerde blogs

Gerelateerde evenementen

No items found.